Åbningstider

Parken er åben fra påske og frem til efterårsferien

Åbningstider Highpark

Vi kører instruktion hver hele time, sidste instruktion starter 3 timer før parken lukker.

Vi forbeholder os ret til at holde helt lukket/ eller lukke ned for de tidlige eller de sene instruktioner, hvis vi ikke har modtaget din booking på forhånd. Book derfor online, eller ring til os hvis du vil komme på besøg, og være sikker på en plads.

Parken kan være åben udover de anførte dage i skemaet, se vores bookingsystem, eller ring til os for at forhøre om ekstra klatredage.

HUSK vi åbner altid gerne parken hvis i er minimum 10 betalende gæster (junior eller voksen)

HighPark har hvert år åbent fra påske og frem til efterårsferien. Vi har åbent i weekender, helligdage og skoleferier.

Vi åbner altid gerne parken på vores lukkedage, hvis i er en gruppe på minimum 10 voksne/junior der gerne vil klatre. Send en e-mail til info@highpark.dk, eller ring på hverdage mellem kl. 9 og 16, hvis du gerne vil booke et arrangement, og høre om vi har ledig plads til jer. Kontakt os også gerne hvis i er færre end 10, måske har vi en instruktør i parken til et andet arrangement den dag i gerne vil på besøg,

Vi fremsender gerne vores firmatilbud hvis du skal arrangere et firma-arangement/teamevent, eller sender vores skoletilbud, hvis i er en skole der gerne vil besøge os i undervisningstiden. Send os gerne en e-mail på info@highpark.dk med din forespørgsel. 

Vi henviser til at man booker tid i vores bookingsystem, så du er sikker på at få en plads på den ønskede dag. Du kan dermed også benytte vores tilbud om at spare 25 kr. pr. billet, ved at booke og betale online. 

Parken er naturligvis åben selvom det regner, vi lukker parken ned hvis det er storm i kulingstyrke, eller hvis lyn og torden er lige ind over parken. Vi kontakter naturligvis dig hvis vi ikke kan gennemføre din klatretid pga. vejret.

HUSK at ankomme 15 minutter før den bookede tid, vi starter vores instruktion hver hele time, og da vi kører op til ca. 25 personer på hver booking, så er der også andre gæster der venter på du ankommer.

Man lejer klatreselen i 3 timer, inkl. instruktion.