Reden

Kom til Genner Hoel og prøv en overnatning i Hængende ly

Reden Genner Hoel

Den 3. juli 2020 indviede vi vores hængende ly, som ved samme lejlighed blev navngivet Reden. Dermed blev det muligt at overnatte lige under trækronerne i HighPark Sønderjylland. Bækkens rislen og bladenes raslen i tusmørket, vil få dig til at slappe helt af og være i pagt med naturen.
Det er en helt speciel og unik oplevelse hvor du sover i et fuldstændig fantastisk kunstværk, som i 2021 modtog ”Arkitekturprisen” samt ”Borgernes favorit” i Aabenraa kommune. Vi er utrolig stolte af projektet, som er udarbejdet i samarbejde med Tegnestuen Stedse og flere andre lokale virksomheder.

Du skal betragte det som en overnatning i det fri, så husk at medbringe din egen sovepose og et vattæppe/ evt. lagen, som du kan have under dig. (vattæpper fungerer dog bedst) – det er også rart med en pude. Der er en madras i Reden, så du ligger rigtig godt. Derudover skal du medbringe hvad du ellers skal bruge til en hyggelig nat i trætoppene. Toilet og bad finder du under 75 meter fra Reden.

Du kan ankomme mellem kl. 15 og 17, eller efter aftale, og skal være ude igen senest kl. 11 dagen efter.

Du henvender dig i HighPark når du ankommer, så vil vi sørge for at tage godt imod dig.

Prisen for leje pr. nat starter ved 700 kr.

Der må være max. 4 personer (2 voksne og 2 børn under teenagealderen) i Reden, og en max. kilo belastning på 350 kr. inkl. jeres medbragte bagage.

Der er mulighed for tilkøb af morgenmadspakke, som består af brød, smør, ost, marmelade, pålæg, æble/appelsinjuice og kaffe eller te. Morgenmadspakken bestilles sammen med din booking, og nydes i vores grillhytte, som er tæt på. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe din morgenmad selv.

Hvis I ønsker at besøge Pandekagehuset under jeres ophold, anbefaler vi at i reserverer bord online på www.pandekagehuset.dk – her kan du også se hvornår pandekagehuset er åbent.

Reden kan lejes i perioden fra ca. 10. maj og frem til ca. 15. September

Du kan booke “Reden” via Destination Sønderjylland – klik nedenstående link og få muligheden for at booke din unikke overnatning i træerne på den ønskede dato.

Det er ikke muligt at købe gavekort til overnatning i Reden.