Sikkerhed i Highpark

Sikkerheden på vores klatrebaner er altid i top

Sikkerhed er en vigtig faktor

Vi sætter sikkerheden meget højt i HighPark Sønderjylland. Alle vores instruktører har gennemgået vores interne instruktøruddannelse. Sikkerheden på banerne er også i top, vi bruger det anerkendte sikkerhedssystem Coudou Pro.
Desuden bliver vores baner godkendt 2 gange om året af Force Tecnology.
Ved banestart bliver man koblet på sikkerhedswiren, og man kan ikke komme af sikkerhedswiren igen før man har fuldført hele banen – altså intet er overladt til tilfældighederne.

Alle gæster får inden start udleveret klatresele, klatrehjelm, sikkerhedskarabin og en rulle som bruges på svævebanerne. Derudover vil det være muligt at købe handsker til brug på banen. Man kan også medbringe handsker hjemmefra.

Inden du kommer ud på banerne, skal du sammen med en instruktør gennemgå et kort sikkerhedskursus. Her vil du blive instrueret i brugen af klatreselen, sikkerhedskarabinen og sikkerhedssystemet på banerne.

Når du på vores prøvebane har vist instruktøren at du har forstået anvisningerne, og er i stand til at benytte udstyret rigtigt, sender instruktøren dig trygt op i træernes top.

Alle gæster i HighPark Sønderjylland skal underskrive at de har læst vores sikkerhedsregler inden de benytter klatrebanerne. Du har mulighed for at printe ud og udfylde formularen inden du ankommer.
Læs og udskriv den her!