værd at vide

Ofte stillede spørgsmål og svar: (FAQ)

Hvilket tøj skal jeg have på?

Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko der sidder godt fast på foden og har en god sål. Folk med langt hår skal sætte det op i en fletning eller hestehale, så det ikke kommer ind i rullen når man skal på svævebanerne. Af hensyn til sikkerheden bliver du iført klatrehjelm. For at undgå skader på hænder og fingre opfordrer vi alle til at klatre med handsker. Man er velkommen til selv at medbringe handskerne, men de kan også købes hos os til 30 kr. pr. par

Hvad gør jeg hvis det regner?

Så tager du bare regntøj på. Bladene dækker godt når du er oppe i træerne. Kun stærk storm, torden og lyn lukker banerne – sker det kontakter vi dig, og vi skal nok få dig ud at klatre en anden dag. Begynder det at lyne og tordne når du er her, og uvejret er lige over parken, så lukker vi parken midlertidigt ned, og åbner parken igen 10 minutter efter vi har hørt det sidste tordenbrag.

Må jeg medbringe min egen mad og drikke?

Det må du gerne. Du kan bruge vores område med bord/bænk sæt til at spise. Vi sælger drikkevarer i vores lille kiosk. Du kan også grille din egen medbragte mad på de opstillede grill på området, du skal blot selv medbringe alt til grillen.

Kan jeg købe mad?

Før eller efter klatringen er der mulighed for at spise i vores Pandekagehus. For online bordbestilling og yderligere information omkring vores åbningstider se www.gennerhoel.dk

Hvor lang tid må jeg klatre?

Fra din instruktionstid starter har du 3 timer – du kan sagtens nå alle banerne, hvis kræfterne er til det, kan du måske nå dem mere end en gang.

Må jeg holde en pause i løbet af de 3 timers klatring?

Ja, det må du gerne. Det kan være fysisk hårdt at gennemføre banerne, så måske har du brug for en lille pause inden du går videre til næste bane. Bemærk at pausetiden ikke bliver tillagt din samlede klatretid.

Husk at ankomme senest 15 minutter før din bookede tid.

Må jeg spise, drikke, gå på toilettet eller tage en rygepause med sikkerhedsudstyr på?

Nej, det må du ikke. Hvis du undervejs i klatringen trænger til en pause for at spise, drikke eller ryge skal du tage sikkerhedsudstyret af. Husk altid det skal tjekkes af en instruktør inden du igen går på banen.

Hvad gør jeg hvis jeg bliver forhindret i at komme?

Hvis du ikke har mulighed for at komme på det tidspunkt du har booket, så ring eller e-mail til os, men det skal være senest 24 timer før din bookede tid – så finder vi en ny tid til dig. Er det senere end 24 timer før, så er vi kede af at vi desværre ikke kan hjælpe dig. HUSK derfor altid af melde afbud senest 24 timer før, hvis du vil bruge billetten på et andet tidspunkt. Vi kan desværre ikke refundere din billet.

Hvis jeg ikke skal klatre, skal jeg så betale?

Nej det skal du ikke, hvis du f.eks. skal følge et barn fra jorden på børnebanen, så er du velkommen uden betaling. Skal du vente på nogen som klatrer og ikke selv har modet/lyst, så er du også velkommen i HighPark Sønderjylland.

Modtager i kort som betalingsmiddel?

Ja, vi modtager alle gængse kort på stedet, kontanter samt MobilePay

Hvor lang tid tager det?

Du lejer dine seler i 3 timer fra instruktionstidspunktet, og skal beregne ca. 2,5 time hvis du gerne vil klatre alle vores 6 baner. Husk at ankomme 15 minutter før den bookede tid.

Hvor skal jeg parkere?

Du kan benytte vores parkeringsplads ved pandekagehuset. Er her allerede optaget, så benyt den offentlige rasteplads lige ved siden af.
Af hensyn til vores campinggæster, må du ikke køre ind på campingpladsen.

Skal jeg booke en tid i forvejen?

Vi anbefaler at du booker i forvejen igennem vores bookingsystem. Book her! Hvis du også betaler online, sparer du 25 kr. på din billet.

Er det sikkert at klatre i træer?

Bare rolig, det er helt sikkert hvis du følger den instruktion du får inden du bliver sluppet løs. Du skal til enhver tid følge instruktørens vejledning. Udskriv gerne regelsættet, som skal underskrives og afleveres når du møder op.

Kan man holde polterabend i HighPark Sønderjylland?

Ja, det kan man sagtens, du skal blot være opmærksom på at det ikke på nogen måde er tilladt at være påvirket af alkohol. Så måske er det en god ide at komme først på dagen.

Er det muligt at købe gavekort, hvis jeg gerne vil give oplevelsen til en ven?

Ja, det er muligt. Du kan gå ind i vores shop, og vælger nu det beløb dit gavekort skal være på, og betaler herefter med dit kort. Du får nu tilsendt en pdf – fil, som er lige til at printe ud og forære væk som en gave. Når gavekortet senere skal benyttes, så booker man via vores bookingsystem, og på gavekortet er der en unik kode, som indtastes, og bruges som hel eller delvis betaling.

Kan man købe sæsonkort?

Ja, det kan du godt. Du kan opgradere din dagsbillet i parken efter at du har klatret, og fundet ud af at det lige var noget for dig, og du gerne vil besøge os igen senere på sæsonen. Når du skal besøge os med dit sæsonkort skal du stadig booke plads via vores bookingsystem før dit besøg.

Tager i ledsagerkort?

Ja, det gør vi. Du betaler en normal billetpris, og ledsageren klatrer med til halv pris. Ring eller skriv til os for booking, på info@highpark eller tlf. 74 69 89 27.